Ontwerp bebording voetbalveld - speeltuin De Driehoek

Na de restyle en opfris van de huisstijl van speeltuin De Driehoek, kwam de bebording van het voetbalveld ter sprake.

Speeltuin De Driehoek is opnieuw opgebouwd op een prachtige nieuwe locatie in Voorstad-Oost Deventer. Ook het voetbalveld is opnieuw aangelegd. De oude bebording kon worden hergebruikt, maar had wel een verfje nodig ...

... even later is het plan geboren de bebording te voorzien van de portretten en tekeningen van kinderen, vrijwilligers, bezoekers, bestuur en anderszins betrokkenen.

Auke Pluim heeft iedereen gefotografeerd, waardoor ik vervolgens alles kon verwerken in de stijl. Deze stijl is in creatieve sessies gezamenlijk ontwikkeld met de bestuursleden van de De Driehoek.

Muur2 Deventer heeft gezorgd voor de juiste prints. Deze zijn vervolgens gemonteerd op de houten bebording en opnieuw geplaatst. Alleen al dat plaatsen was al een feestje; met z'n allen schouders er onder en doen.

De feestelijke opening werd afgetrapt door een trap tegen de bal, die wethouder Margriet de Jager als keeper tegen probeerde te houden.

Bijzonder prettig samengewerkt met de medewerkers en vrijwilligers. De speeltuin dient wederom als een ontmoetingsplek en dat is meer dan welke speeltuin dan ook kan zijn.