Ruimtelijke kwaliteit

Mijn drijfveren:

- de omgeving aantrekkelijker maken;

- mensen meer bewust maken van deze omgeving;

- helpen dit te realiseren door o.a. zelf initiatief te tonen.

Wat betreft de openbare ruimte, omgeving en mensen heb ik uiteenlopende projecten gedaan. Jaren gelden heb ik een politieke lobby gevoerd om de Oude Ambachtsschool (DOAS) te Zwolle te legaliseren en het gebouw te behouden, een bijdrage geleverd het Havenkwartier Deventer van de grond te trekken, door o.a. een festival te starten en een tentoonstellingsruimte voor autonome kunst in mijn huis te starten.

Ook begeleid ik, op verzoek van het Kunstenlab Deventer, werkateliers van Atelier Overijssel (Reggedal, Losser, Weerribben-Wieden).

Hiernaast diverse uitingen, waaronder 'Silo Beam' Havenkwartier Deventer een samenwerking en idee van kunstenaar Jeroen Diepenmaat.

Op verzoek van de Commissie Kunst en Openbare Ruimte Deventer, het werk 'de Golf' van Michiel Schierbeek onder de aandacht gebracht. Leerlingen van 't Stormink kregen de opdracht het kunstwerk te ontleden en om vervolgens er zelf een vanuit dit perspectief te maken. Rene Adema heb ik verzocht een animatie te maken, waar ik enorm tevreden over ben.

https://vimeo.com/200815332

Zie voor meer informatie de volgende websites:
atelieroverijssel.nl
www.kunstenlab.nl