Mens & Omgeving

De projecten in de openbare ruimte en in het publieke domein, starten op verzoek van gemeenten/overheid, organisaties of buurtbewoners. Mijn werk bestaat uit het aanboren of hervinden van energie die in een project besloten zit. Zoals bijvoorbeeld bij twee kerken die samengaan.

Vind het van belang te starten met het duiden van de lange lijnen op abstractie niveau om deze daarna gestalte te geven in de uitvoering. Samen met overheid, organisaties en bewoners bouw ik een structuur, met als doel: zelfstandig verder gaan. Lees meer

Openbare ruimte

Antiek & Boekenmarkt Lange Voorhout

Het bezoerksaantal van de Antiek- en Boekenmarkt liep terug. Tevens startte in 2014 de bouw van een ondergrondse parkeergarage aan het Tournooiveld.

Aan de hand van een 'Position Paper' de markt geherdefinieerd en de PR & interne communicatie opgevoerd. Met veel aandacht voor het toegankelijk houden van deze prachtige openbare ruimte in hartje Den Haag.

Lees meer

Openbare ruimte

Voorstad-Oost Deventer

Vanuit de samenwerking met Speeltuinvereniging 'De Driehoek' in Voorstad-Oost, is 'MAM' opgericht. MAM staat voor: Meriel, Aukje, Martijn, respectievelijk: Sportbedrijf Deventer, beeldend kunstenaar en buurtbewoner.

De wensen van de kinderen uit de wijk zijn door MAM, gemeente Deventer en NIJHA uit Lochem ontwikkeld tot een veilige en sportieve route. Van school naar huis, vice versa en naar de speeltuin natuurljk.

Lees meer