Mens & Omgeving

De projecten in de openbare ruimte en in het publieke domein, starten op verzoek van gemeenten/overheid, organisaties of bewoners. Mijn werk bestaat uit het aanboren of hervinden van energie die in een project of plek veelal besloten zit.

Draagt als Omgevingsmanager en Binnenstadmanager bij aan een betekenisvolle omgeving. Als initiatiefnemer gewerkt vanuit community en als omgevingsmanager voor de overheid. Ziet waar energie zit en waar gedoe is. Kan deze krachten bundelen om plekken samen met stakeholders positief te transformeren. Werkt samen met vastgoedeigenaren, ondernemers, horeca, kunst&cultuur, gemeente en initiatiefnemers.

Duidt bruikbare sporen in de publieke ruimte. Investeert in het aantrekkelijk maken van de Binnenstad. Maakt het authentieke en eigen DNA van een stad of omgeving actief bewust.

Verbeelder, schept kunst, maakt grafische ontwerpen en is Omgevingsmanager / Binnenstadsmanager.Lees meer

Openbare ruimte

Antiek & Boekenmarkt Lange Voorhout

Het bezoerksaantal van de Antiek- en Boekenmarkt liep terug. Tevens startte in 2014 de bouw van een ondergrondse parkeergarage aan het Tournooiveld.

Aan de hand van een 'Position Paper' de markt geherdefinieerd en de PR & interne communicatie opgevoerd. Met veel aandacht voor het toegankelijk houden van deze prachtige openbare ruimte in hartje Den Haag.

Lees meer

Openbare ruimte

Voorstad-Oost Deventer

Vanuit de samenwerking met Speeltuinvereniging 'De Driehoek' in Voorstad-Oost, is 'MAM' opgericht. MAM staat voor: Meriel, Aukje, Martijn, respectievelijk: Sportbedrijf Deventer, beeldend kunstenaar en buurtbewoner.

De wensen van de kinderen uit de wijk zijn door MAM, gemeente Deventer en NIJHA uit Lochem ontwikkeld tot een veilige en sportieve route. Van school naar huis, vice versa en naar de speeltuin natuurljk.

Lees meer